Rybí filé se zeleninou

Recepty, Ryby

Suroviny

6 porcí rybího filé Maggi-rybí filety
1 šlehačka
8 brambor
1 pórek
1 malá brokolice
grilovací koření
20 dkg eidamu
2 lžičky parmazánu

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladit (nejlépe den předem), brokolici spaříme a rozebereme na růžičky, pórek nakrájíme na kolečka.

  2. Porce ryby posypeme grilovacím kořením a 20 minut necháme odležet. Maggi-rybí filety smícháme se šlehačkou a necháme 20 minut odležet. Sýr nastrouháme nahrubo.

  3. Ve vysoké pánvi opečeme na kolečka nakrájené brambory do zlatova, na ně položíme porce ryby, posypeme zeleninou a zalijeme směsí Maggi-šlehačka a dáme zapéci na 25 minut do trouby.

  4. Vypneme troubu, pánev vyndáme a každou porci ryby posypeme sýry, vrátíme na 5 minut zpět do trouby, aby se sýr pěkně rozpustil.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!