Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)

Recepty, Ryby

Suroviny

70 dkg rybího filé
40 dkg bílých fazolí
4 lžíce oleje
2 lžíce másla
20 dkg vařených brambor
2 nastrouhané cibule
2 lžíce citrónové šťávy
lžička polévkového koření
lžička mletého kari
sůl
mletý pepř
lžička jemně sekané máty
0,1 l vína

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu dáme vařit vyprané fazole. Když jsou skoro měkké přidáme k nim na plátky krájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme kari, cibuli, polévkové koření, mátu a víno.

  2. Mezitím dáme do osolené vody s citrónovou šťávou pozvolna vařit filé.

  3. Uvařené fazole s brambory přendáme na mísu a rybím filé obložíme. Poklademe kousky másla a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!