Rybí file na kari s hráškem
Recepty, RybySuroviny
- 300 g rybího file
- 300 g cibule
- 1 lžíce kari
- 2 lžíce hladké mouky
- 2 lžíce Solamylu
- 2 vejce
- 300 g mraženého hrášku
- 2 lžíce oleje
Postup Rybí file na kari s hráškem
Postup přípravy receptu
-
Uděláme si těstíčko: 2 vejce + 2 lžíce mouky + 2 lžíce solamylu a pořádně rozmícháme.
File nakrájíme na kostky, osolíme a obalíme v těstíčku.
Opékáme na oleji.
Potom nakrájíme cibuli zpěníme na oleji, přidáme kari a zmrazený hrášek a orestujeme. Nakonec přidáme obalované kousky file, promícháme a upravíme na talíř, podáváme s rýží.