Rybí file na kari s hráškem

Recepty, Ryby

Suroviny

300 g rybího file
300 g cibule
1 lžíce kari
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce Solamylu
2 vejce
300 g mraženého hrášku
2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu

  1. Uděláme si těstíčko: 2 vejce + 2 lžíce mouky + 2 lžíce solamylu a pořádně rozmícháme.

  2. File nakrájíme na kostky, osolíme a obalíme v těstíčku.

  3. Opékáme na oleji.

  4. Potom nakrájíme cibuli zpěníme na oleji, přidáme kari a zmrazený hrášek a orestujeme. Nakonec přidáme obalované kousky file, promícháme a upravíme na talíř, podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!