Rozstřelení ptáčci z vepřového masa

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

350 g vepřové kýty
200 g uzeniny (párek, junior salám)
3 vejce
3 kyselé okurky
1 cibule
sůl
pepř
chilli
masox
2 lžíce plnotučné hořčice
tmavá jíška
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso, párek, okurky, vejce nakrájíme na kostky, přidáme sůl, pepř, chilli, hořčici a promícháme.

  2. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme trochu chilli, maso s ostatními surovinami, krátce osmahneme, podlijeme vodou a necháme dusit, dokud maso nezměkne.

  3. Když je maso měkké, dolijeme vodu, přidáme masox, necháme povařit a nakonec zahustíme jíškou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!