Roštěnky s tajemstvím

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

4 plátky roštěné
sůl
Vegetu
Hermelín
olej
4 lžíce pikantního kečupu
2 lžíce pikantní hořčice
trochu sladké smetany

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme párátkem.

  2. Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme, do vypeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme vodu nebo vývar.

  3. Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Jako příloha stačí zeleninový salát pro větší jedlíky bramborová kaše.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!