Roštěnky s tajemstvím
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 4 plátky roštěné
- sůl
- Vegetu
- Hermelín
- olej
- 4 lžíce pikantního kečupu
- 2 lžíce pikantní hořčice
- trochu sladké smetany
Postup Roštěnky s tajemstvím
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme párátkem.
Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme, do vypeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme vodu nebo vývar.
Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Jako příloha stačí zeleninový salát pro větší jedlíky bramborová kaše.