Rokytnické kuře s bramboráčky

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g kuřecího masa
4 polévkové lžíce oleje
1 polévková lžíce másla
1 cibule
2 polévkové lžíce kečupu
4 žampiony
hladká mouka
sůl
pepř
sýr
(příloha bramboráčky)

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme.

  2. Obalíme v mouce a opečeme na oleji do zlatova.

  3. Maso dáme na stranu a do výpeku vhodíme nakrájenou cibuli, žampiony a máslo, mícháme, dokud se nevydusí štáva.

  4. Pak přidáme kečup, můžeme rozředit vývarem nebo vodou, potom přihodíme maso a krátce podusíme.

  5. Klademe na bramboráčky a posypeme sýrem a ozdobíme zeleninou


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!