Rizoto z krkovičky na Tandori masala

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 plátky krkovičky
1 hrnek rýže
1 cibule
1-2 řapíky celeru
menší trs hlívy ústřičné
malá plechovka kukuřice Mexiko
2 lžíce sádla
1 lžička koření Tandori masala
1/2 lžičky kurkumy
2 lžíce olivového oleje
sůl (měla jsem kouřovou)

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku nakrájíme na malé kousky, trochu osolíme, přidáme koření Tandori masala, kurkumu, olivový olej.

  2. Promícháme a necháme marinovat asi 2 hodiny. Do pánve dáme sádlo, nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, přidáme maso, zarestujeme. Přidáme hlívu, nakrájené řapíky celeru a dusíme asi 15-20 minut.

  3. Nakonec vmícháme kukuřici, vařenou rýži a necháme prohřát.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!