Rizoto z krkovičky na Tandori masala
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 2 plátky krkovičky
- 1 hrnek rýže
- 1 cibule
- 1-2 řapíky celeru
- menší trs hlívy ústřičné
- malá plechovka kukuřice Mexiko
- 2 lžíce sádla
- 1 lžička koření Tandori masala
- 1/2 lžičky kurkumy
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl (měla jsem kouřovou)
Postup Rizoto z krkovičky na Tandori masala
Postup přípravy receptu
-
Krkovičku nakrájíme na malé kousky, trochu osolíme, přidáme koření Tandori masala, kurkumu, olivový olej.
Promícháme a necháme marinovat asi 2 hodiny. Do pánve dáme sádlo, nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, přidáme maso, zarestujeme. Přidáme hlívu, nakrájené řapíky celeru a dusíme asi 15-20 minut.
Nakonec vmícháme kukuřici, vařenou rýži a necháme prohřát.