Ricottová pomazánka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

50 g másla pokojové teploty
250 g Ricotty
5 stroužků česneku
1 malou žlutou cibuli
1 malou červenou cibuli
2 stonky řapíkatého celeru
2 vejce uvařená natvrdo
1/4 KL mleté uzené papriky
podle chuti sůl

Postup přípravy receptu

  1. Česnek a cibule si oloupeme. Cibule nakrájíme na jemno, česnek utřeme se solí. Řapíkatý celer si opláchneme a také ho nakrájíme na jemno.

  2. Máslo vymícháme s Ricottou, přidáme česnek, obě cibule, řapíkatý celer. Nastrouhaná vejce, uzenou papriku, trochu sole a opět vše promícháme. Necháme vychladit a mažeme na pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!