Restovaná vepřová panenka

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

300 g vepřové panenky
20 g másla
1 pl PRB Superior světlé sojové omáčky
1 čl PRB Superior tmavé sojové omáčky
3 pl PRB Premium ústřicové omáčky
2 pl rýžového octu
špetka mletého pepře

Postup přípravy receptu

  1. Otřete vepřovou panenku papírovou utěrkou, naložte do světlé sojové omáčky, přidejte mletý pepř a nechejte působit 1 hodinu.

  2. Připravte si omáčku z tmavé sojové omáčky, rýžového octu a ústřicové omáčky. Vše dobře promíchejte.

  3. Rozpusťte máslo na pánvi a restujte vepřovou panenku po obou stranách vždy 2 minuty.

  4. Přilijte připravenou omáčku na pánev a přikryté vařte 2 minuty. Ihned servírujte.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!