Ředkvičkovápikantnípomazánka po x...

Recepty, Pomazánky

Suroviny

svazek ředkviček (cca 8-9 větších kousků)
2 sladkokyselé okurky
1 pomazánkové máslo bez příchuti (200 g balení)
3 vrchovaté polévkové lžíce hrubozrnné hořčice
1/2 kl soli
čerstvé lístky petrželky

Postup přípravy receptu

  1. Do misky si na hrubém slzičkovém struhadle nastrouháme dobře umyté ředkvičky, okurky, osolíme a necháme alespoň půl hodiny vypotit.

  2. Poté přemístíme do cedníku s drobnými oky a rukou pořádně vymačkáme tekutinu.

  3. Vložíme opět do misky, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, vidličkou důkladně promícháme a dáme vychladit do lednice.

  4. Mažeme na námi oblíbené pečivo, sypeme čerstvou petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!