Rarášci v tapiokové krustě

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

150 g tapiokové mouky
2 lžičky Vegemite
2-3 vejce
1 lžíce plnotučné hořčice
1 malá lžička slunečnicového oleje
bílé víno k naředění správné konzistence
mletý bílý pepř
2 kuřecí stehna
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí stehna vykostíme (nebo přímo zakoupíme kuřecí steaky) a naporcujeme na menší řízečky.

  2. Vejce rozšleháme, přidáme mouku, Vegemite, kari koření, pepř, bílé víno, vymícháme hustší kašičku, do ní vložíme řízečky, promícháme a necháme v ledničce 24 hodin odležet.

  3. Hodinu před smažením vyjmeme z ledničky, aby řízečky měly pokojovou teplotu. V rozehřátem oleji smažíme dokřupava.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!