Rajčatová salsa ke grilování

Recepty, Grilování

Suroviny

7 rajčat keříkových dobře uzrálých
1 červená cibule
1 jarní cibulka i s natí
hrst posekané hladkolisté petržele
3 lžíce kečupu
1 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce balsamico octa
2 lžičky sojové omáčky
2 lžičky worchestru
2 lžičky cukru moučka
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rajčátka rozdrtíme na hodně jemno.

  2. Cibuli posekáme na jemno, jarní cibulku také a nať na tenká kolečka. Společně se všemi přísadami smícháme, případně dochutíme dle svého

  3. Tu správnou chuť získá po 24hod. proležení do druhé dne v chladničce.

  4. Hodí se ke grilování všeho druhu. Dobrou chuť!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!