Raffaello pyramida

Recepty, Cukroví

Suroviny

150 g mletého kokosu
50 g strouhaného kokosu
100 g rýžových vloček
50 g másla
100 g obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj)
50 g fruktosy (moučkové)
25 g vanilkové fruktosy (,,vanilkový cukr light)
mleté mandle na obalení

Postup přípravy receptu

  1. Rýžové vločky namočíme do horké vody, aby změkly. Poté vymačkáme přebytečnou vodu a necháme vychladnout.

  2. Smícháme s ostatními surovinami a propracované těsto necháme v chladu odpočinout, aby nám ztuhlo a lépe se s ním pracovalo.

  3. Poté tvarujeme kuličky a obalujeme v mletých mandlích.

  4. V ledničce vydrží 3-5 dní a nebo je můžeme zamrazit a mlsat celoročně.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!