Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám

Recepty, Zdobení

Suroviny

3 rajčata
1 naťová jarní cibulka
120 g tatarské omáčky
3 ředkvičky
zelená petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Z rajčat odkrojíme vršky, vydlábneme vnitřní část se semeny a naplníme tatarskou omáčkou.

  2. Na talíř, aby se rajče nekutálelo, uděláme přiměřený podklad z nakrájené zelené cibulky.

  3. Zbytek tatarky na porci dáme vedle na talíř.

  4. Na smažený sýr vložíme růžičku z ředkvičky (okvětní lístky nakrojíme ostrým nožem a vložíme na 20 minut do studené vody, než se růžička rozvine) a podáváme. Jednoduché a pěkně to vypadá. Dílo dokončíme dobrým salátem zaziki a několika zelenými olivami, které jsme ovšem snědli včera, tak na dnešek už nezbylo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!