Přírodní kotlety se zeleninou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 kotlety bez kosti
100 ml bílého vína
1 mladá cuketa
2 červené papriky
5 mladých cibulek
větvička rozmarýnu
vývar
sůl
čerstvě mletý pepř
1 lžíce másla
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme olej, kotlety na okrajích nařízneme a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme, přilijeme víno, které necháme z poloviny vyvařit.

  2. Přidáme vývar (kotlety ale nemají být celé ponořené) a dusíme doměkka. V polovině dušení přidáme očistěnou a pokrájenou zeleninu, snítku rozmarýnu a společně doděláme.

  3. Nakonec vmícháme lžíci chladného másla.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!