Přírodní kotlet s fazolkami a šunkou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

200 g mražených fazolek
2 kotlety bez kosti
olej
sůl
pepř
75 g šunky-(kuřecí, vepřové)
hladká mouka na obalení
vývar na podlití
několik kapek sojové omáčky

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky uvaříme v osolené 5-7 minut a hned je propláchneme studenou vodou. Kotlety naklepeme, mírně osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Šunku nakrájíme na nudličky.

  2. Maso prudce opečeme na oleji z každé strany cca 2-3 minuty a podlijeme troškou vývaru. Necháme projít varem, aby se provařila mouka na kotletách.

  3. Na lžíci oleje orestujeme šunku, přidáme fazolky, pokapeme sójovkou, osolíme, opepříme a vše prohřejeme. Maso podáváme obložené zelenými fazolkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!