Portobello kuřecí nudličky

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 žampion (portobello)
200 g kuřecího masa
1 KL harissy
1 KL dijonské hořčice
1 KL worcestrové omáčky
1 KL sojové omáčky
1 rajče
0,5 litru vývaru
1 cibule
1 jarní cibulka
2 sáčky rýže
špetka kari
olej
3 PL mouky
2 dl vody

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme cibuli na jemno, portobello nakrájíme na plátky. Rozpálíme hrnec, nalijeme olej, dáme cibuli a portobello.

  2. Přidáme kuřecí, které jsme si nakrájeli na nudličky a necháme zatáhnout. Přidáme koření, omáčky, zalijeme vývarem a dusíme do měkka.

  3. Potom zahustíme rozkvedlanou moukou ve vodě a povaříme ještě 10 minut. Ochutnáme a dosolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!