Pomazánka z vařeného kuřecího masa

Recepty, Pomazánky

Suroviny

300 g kuřecího masa (obrala jsem uvařený skelet z vývaru)
300 g taveného sýra (2 ks po 150 g)
1 lžíce plnotučné hořčice
1 cibule (velká)
1 lžíce oleje
1 plátek másla (tenký)
špetka mletého pepře
špetka soli

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřátém oleji s máslem osmažíme do zlatavé barvy nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zchládnout.

  2. Ponorným mixérem rozmixujeme na drobné kousky nakrájené maso, ke kterému jsme přidali zároveň i hořčici(samotné maso by nám mohlo zavařit mixér).

  3. Poté přidáme sýr, ochutíme pepřem a solí a znovu vše pomixujeme na hladkou pomazánku.

  4. Do pomazánky přidáme osmaženou cibuli i s tukem, vidličkou dobře prošleháme a dáme uležet do chladna. Podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!