Pomazánka z pečeného masa

Recepty, Pomazánky

Suroviny

300 g pečeného masa (použila jsem vepřové)
zeleninová směs Moravanka
100 g pomazákového másla
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Studené pečené maso pokrájíme na větší kousky. Zeleninu scedíme, nálev uchováme. Na masovém mlýnku vše jemně pomeleme, pokud budeme mazat na jednohubky, hrubě mleté se hodí na topinky.

  2. Promícháme a přidáme pomazánkové máslo. Podle požadované hustoty můžeme přidat nálev ze zeleniny. Dle chuti dosolíme a opepříme.

  3. Moravanku koupíme s nebo bez feferonky, podle toho jak máme rádi, ale i s feferonkou je pomazánka pikantní jen velmi lehce. Bez feferonky je dobrá pro děti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!