Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku

Recepty, Pomazánky

Suroviny

3-4 bulvy červené řepy
2-4 stroužky česneku
střední červená nebo bílá cibule
2 lžíce oleje (dala jsem olivový)
2 lžičky pikantní hořčice
2 lžičky kvalitního pikantního kečupu
1-2 lžičky sójové omáčky
1-2 lžičky worcesterské omáčky
sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Řepy umyjeme, neoloupané uvaříme doměkka a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na hodně drobné kousky, česnek prolisujeme.

  2. Řepu nastrouháme najemno a přidáváme cibuli, česnek, hořčici, kečup a postupně omáčky a koření. Vše řádně promícháváme a dochucujeme až dosáhneme požadované chuti.

  3. Pomazánku necháme chvíli uležet. Podáváme na topinkách smažených na sádle, nebo opečených na sucho potřeným česnekem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!