Polévka co dala zahrada

Recepty, Polévky

Suroviny

Květákový vývar
mrkev
celer
petržel
řapíkatý celer
libeček
růžičková kapusta
4 lístky šalvěje
1 větvička rozmarýnu
1 větvička zeleného maggi
3 brambory
sůl
koření Argentina
4erstvá majoránka
1 cibuli
3 stroučky česneku
instantní jíška-světlá.

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu a brambory si očistíme, nakrájíme na kostičky, dáme vařit do květákového vývaru, osolíme a dáme 1 KL koření Argentina..

  2. Libeček a řapíkatý celer nasekáme na malé kousky, přidáme k zelenině.

  3. Když je zelenina a brambory měkká, zahustíme instantní jíškou.

  4. Lístky šalvěje natrháme na malé kousky, rozmarýn a zelené maggi obereme a přidáme k zelenině a vaříme ještě asi 3 min.

  5. česnek rozetřeme se solí, čerstvou majoránku a zelenou petrželku, nasekáme na drobno, dáme dodo hotové polévky vypneme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!