Podzimní maso z lorny

Recepty, Grilování

Suroviny

asi 1,5 kg libovějšího bůčku bez kosti
asi 0,75 kg krkovice
větší celer
3-4 větší mrkve
2-3 cibule
olej
plechovka loupaných, krájených rajčat
koření Hungária (Poznámka)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší kousky, posolíme, posypeme kořením, promícháme a uložíme zatím do lednice.

  2. Na oleji osmažíme hrubě strouhaný celer, mrkve a krájenou cibuli a vše urovnáme na dno lorny.

  3. Na zeleninu rozložíme maso, pak obsah plechovky rajčat, podlijeme vodou a dáme grilovat na oheň. V průběhu grilování hlídáme tekutinu pod masem, doléváme podle potřeby.

  4. Hotové maso podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!