Plněné topinky

Recepty, Ostatní

Suroviny

2 krajíce chleba
2 vejce
1 malá játrová paštika
sůl
česnek
olej

Postup přípravy receptu

  1. Z chleba vykrojíme střídku a kůrku opečeme na oleji.

  2. Na střídku mezitím namažeme vyšší vrstvu játrové paštiky.

  3. Opečenou kůrku obrátíme, do otvoru opatrně vyklepneme celé vejce, a na něj zamáčkneme zpátky vykrojenou střídu namazanou stranou směrem k vejci.

  4. Když se vejce zapeče, celou topinku obrátíme a opečeme i vystouplou střídku.

  5. Upečené pak osolíme, potřeme česnekem a zdobíme kečupem. Ještě lepší je utřený česnek promíchat s kečupem a topinku potřít.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!