Plátky z krkovičky s Ljutenicí v PH

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

3 plátky z krkovičky
6 plátku uzeného oštěpku
Ljutenica - bulharská zeleninová směs
sůl
pepř
olej
vývar

Postup přípravy receptu

  1. Plátky lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na trošce oleje. Přeložíme je do PH (kdo má kameninovou nádobu, opeče přímmo v ní), každý potřeme lžící Ljutenice, podlijeme 100 ml vývaru (nebo vody) a zapneme na High (cca 4 hodiny).

  2. Když jsou plátky hotové, na každý dáme dva plátky sýra a zprudka zepečeme pod grilem.

  3. Podáváme s fazolkami, opečenými bramborami nebo bramboráčky a na každý talíř přidáme podle chuti Ljutenici.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!