Piškotová roláda s Margotkou

Recepty, Moučníky

Suroviny

Těsto:
7 vajec
210 g cukru krupice
140 g hladké mouky
Krém:
1 šlehačka
75 g čokolády na vaření
1 margotka
marmeláda

Postup přípravy receptu

  1. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a opatrně vmícháme mouku. Dáme na plech vyložený papírem, upečeme při 180° C. Papír opatrně stáhneme, a ještě teplé smotáme do utěrky a necháme vychladnout.

  2. Krém: den předem si svaříme šlehačkou s čokoládou. Druhý den ji vyšleháme.

  3. Roládu rozmotáme, lehce pomažeme marmládou. Rozetřeme krém, posypeme strouhanou margotkou a znovu zamotáme. Dáme vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!