Pikantní salát z hovězího masa

Recepty, Saláty

Suroviny

300 g hovězího masa (pečené nebo vařené)
8 cherry rajčátek
2 stonky řapíkatého celeru
4 kyselé okurky
1 lžíce kaparů
2 lžíce olivového oleje
1-2 lžičky dijonské hořčice
2 lžíce kvalitního kečupu
sůl
bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na jemné kostky, celer na tenké plátky, rajčátka na čtvrtky a okurky na jemné plátky.

  2. Na zálivku prošleháme olivový olej, kečup a hořčici.

  3. V míse promícháme všechny připravené suroviny se zálivkou, přidáme kapary a dochutíme solí a pepřem podle chuti. Servírujeme s listy ledového salátu a s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!