Pikantní salát ke grilovanému masu

Recepty, Saláty

Suroviny

1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
1 menší plechovka sterilovaného hrášku
1 menší plechovka kukuřice
1 menší plechovka žampionů
1 sklenice nakládané červené papriky krájené na proužky
5 ks středně velkých nakládaných okurek
1 menší cibule (pokrájená na drobné kostičky)
cca 3 lžíce ostrého kečupu
lžíce sojové omáčky
sůl a pepř dle chuti
chilli nebo pár kapek tabasca pro milovníky pálivého

Postup přípravy receptu

  1. Hrášek, kukuřici, žampiony, nakládané papriky a okurky slijeme z nálevu a dáme do misky k fazolím v chilli omáčce, přidáme pokrájenou cibuli, kečup, sojovou omáčku a dochutíme solí, pepřem, chilli (popř. tabascem). Vše důkladně promícháme a dáme alespoň na 2 hodiny pořádně vychladit do lednice, aby se chutě správně propojily.

  2. Podáváme vychlazené nejlépe ke grilovanému masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!