Pikantní líčka na houbách

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 vepřová líčka
2 cibule
2 chilli papričky
2 kávové lžičky koření na živáň
3 stroužky česneku
2 hrsti sušených hříbků
olej
sůl
500 ml vývaru (vody)
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Den předem si líčka naklepeme, potřeme utřeným česnekem, okořeníme, zakápneme olejem a necháme odležet v lednici.

  2. Chilli papričky, nakrájené na malé kousky, restujeme na 2pl oleje asi 5 minut, přidáme a krátce orestujeme cibule nakrájené na kostičky. Odleželé maso obalíme v mouce, přidáme k cibulce a z obou stran opečeme. Podlejeme, přidáme sušené hříbky a dusíme pod poklicí do měkka. Podle chuti dosolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!