Pikantní květák

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

2 červené cibule
3 stroužky česneku
1-2 polévkové lžíce sójové omáčky
3 loupaná rajčata nakrájená na kostky
1 vařený květák rozdělený na růžičky
1 malá cibule
1/2 lžičky citronové šťávy
2 jarní cibulky tence nakrájené (bílé a zelené části)
petrželka na ozdobu
rýžový olej

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi wok rozpalte rýžový olej a opražte červenou cibuli a česnek po dobu 1 minuty.

  2. Přidejte sójovou omáčku a rajčata, a duste další 3 minuty. Přidejte cibuli, citronovou šťávu, a jarní cibulku. Snižte teplotu a duste, dokud zelenina nezměkne. Přidejte květák a ještě prohřejte.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!