Pikantní hovězí kousíčky se špagetami

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

500 g hovězí roštěné nebo zadního hovězího masa
250 g hub
2 cibule
4 stroužky česneku
1 lžička sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
1 lžička kari koření
1 lžička vegety
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
pepř
olivový olej
250 g špaget

Postup přípravy receptu

  1. Maso pořádně očistíme a nakrájíme jej na velmi malé kousíčky.

  2. Na olivovém oleji osmažíme do hněda proužky cibule a přidáme maso.

  3. Opékáme při vyšší teplotě, a jakmile se odpaří voda, kterou maso pustilo a zatáhne se, tak jej osolíme, opepříme a vsypeme pokrájené houby a plátky česneku.

  4. Potom už jenom hořčici, všechno ostatní koření, podlijeme trochou vody a asi 30 minut dusíme pod pokličkou.

  5. S vodou opatrně, nemá to být omáčka, ale jenom šťáva.

  6. Hotovou směs smícháme s uvařenými špagetami a můžeme posypat nastrouhaným eidamem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!