Pikantní gulášek

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

1/2 kg hovězího masa na guláš
2 cibule
1 mrkev
1 paprika
sůl
pepř
5 kuliček nového koření
2 větší bobkové listy
1 větší rajský protlak
2 lžíce sladké červené papriky
lžička koření Tandoori masala v červeném sáčku (Albert, Tesco) nebo chilli

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na oleji, přidáme nakrájenou na půlkolečka mrkev, na kousky papriku a potom nakrájené maso.

  2. Vše osmahneme, dodáme koření, zalijeme vodou tak, aby bylo vše ponořené. Dodáme protlak a vaříme pod pokličkou asi 2,5 hodiny do změknutí masa.

  3. Nakonec dochutíme ještě podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!