Pikantní grilované buřty na pivě s ostrým přelivem

Recepty, Ostatní

Suroviny

1000 g špekáčků
3 velké bílé cibule
2-3 stroužky prolisovaného česneku
domácí kečup - podle každého
ostrou omáčku Peppagai (Red Pepper Sauce)- podle každého
800 ml černého piva

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky podélně rozpůlíme a uděláme několik zářezů. Velké cibule nakrájíme na kolečka, která poklademe do připraveného plechu. Na kolečka cibulí položíme nakrájené špekáčky. Zakapeme směsí z kečupu, česneku a ostré omáčky Peppagai.

  2. Vše zalijeme černým pivem a necháme uležet cca 3 hodiny v chladu (můžeme nechat i přes noc). Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme na program gril. Grilujeme dozlatova. Podáváme s pečivem a chlazeným pivem..


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!