Pečená kuřecí prsa

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

Kuřecí prsa nakrájíme na větší hranolky, osolíme, opepříme a orestujeme na rozehřátém oleji (asi 2 minuty). Přidáme na hranolky nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou cibuli a na hrubo nasekaný česnek a další 2 minuty restujeme (zelenina musí zůstat křupavá). Tatarskou omáčku Hellmann´s smícháme s nasekanou pažitkou, ledový salát nakrájíme na nudličky. Na každou tortilu položíme nudličky salátu, polijeme je tatarskou omáčkou, navrstvíme na ně maso se zeleninou a zabalíme. Před podáváním necháme tortily prohřát asi 5 minut ve vyhřáté troubě na 190 °C

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa okořeníme grilovacím kořením a po obou stranách opečeme. Zeleninu si nakrájíme na plátky, okořeníme, ogrilujeme, pokapeme olejem a přidáme nasekané bylinky.

  2. Bagetu nakrájíme na plátky a na pánvi opečeme, potřeme česnekem a bylinkovým pestem. Grilovanou zeleninu vyskládáme na talíř a na ní položíme šikmo prokrojené kuřecí prso.

  3. Přidáme Tatarskou omáčku Hellmann´s, bagetu a dozdobíme snítkou čerstvých bylinek.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!