Pastýřský pekáč

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

řízky z kuřecích prsíček
ostrá uzenina
cibule
uzený nastrouhaný sýr (dávám Oštiepkový)
vývar
olej
hladká mouka
kečup

Postup přípravy receptu

  1. Kuracie rezne obalim v hladkej muke a na panvici osmazim do ruzova z oboch stran.

  2. Dno pekaca pofrkam olejom a vysteliem ho, na kolieska nakrajanou, cibulou.

  3. Na cibulu poukladam vysmazene rezne. Podlejem to vyvarom, aby to bolo tak spolovice ponorene. Rezne zasypem kolieskami klobasy a nakoniec vsetko prikryjem struhanym syrom. Syr po povrchu pofrkam kecupom. Pekac prikryjem alobalom a dam piect do vyhriatej rury na stredny stupen pecenia.

  4. Po nejakych 25 minutach alobal odkryjem a necham zapiect korcicku. Podavam to s varenymi zemiakmi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!