Pařížské rohlíčky (výborné)

Recepty, Cukroví

Suroviny

Těsto
300 g hladké mouky
120 g moučkového cukru
250 g Hery
90 g mletých ořechů
2 žloutky
Krém
2 vejce
4 žloutky
300 g moučkového cukru
375 g másla
Ušleháme nad párou

Postup přípravy receptu

  1. Krém:Vejce s cukrem vyšleháme nad parou a necháme zchladnout a po zchladnutí přidáváme máslo a zároven šleháme na nejnižší stupeň.

  2. Zpracujeme těsto a vtlačujeme do formiček.

  3. Po upečení a vychladnutí stříkáme na rohlíčky ozdobně krém.

  4. Dáme ztuhnout a potom krémovou část máčíme v čokoládové polevě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!