Pařížské kostky I

Recepty, Moučníky

Suroviny

Na těsto:
2 skleničky (hrnky) polohrubé mouky
1 sklenička (hrnek) cukru
1/2 skleničky oleje
1 sklenička vlažného mléka
2 lžíce kakaa
prášek do pečiva
3 vejce
Na pařížský krém:
2 smetany ke šlehání
2 tyčinky LEDOVÉ KAŠTANY
Na posypání:
1 čoko margot (nastrouhat)

Postup přípravy receptu

  1. Ingredience na těsto vyšleháme šlehačem, nalijeme na vymazaný vysypaný plech a upečeme jako piškot. Necháme zchladnout.

  2. Den předem si svaříme smetanu spolu s kaštany, já dávám jen jednu tyčinku kaštanů.

  3. Necháme zchladnout a dáme do druhého dne do lednice.

  4. Druhý den vyšleháme do krému, ten natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!