Pangasius na slanince

Recepty, Ryby

Suroviny

1kg pangasius + hl.múka na poprášenie
10 plátkov slaniny (oravská nakrajaná na plátky)
10 plátkov šunky
10plátkov plátkový syr (ja som mala eidam)
citr. šťava
kmín
petržlenová vňatka na ozdobu
kyslá smotana vymiešaná kor. tzaziky

Postup přípravy receptu

  1. Rybu umyjeme usušíme, pokvapkáme citronovou šťavou, posypeme kmínom a poprášime múkou.

  2. Na grilovaciu panvicu dáme naplátky nakrájanú slaninu, trocha opečieme a pridáme rybu. Opečieme z jednej aj z druhej strany.

  3. Ked už otočíme, na káždú rybu položíme plátok šunky a syra posypeme petr. vňatou a zakryjeme nachvílku aby sa syr roztopil.

  4. Kyslú smotanu vymiešame tzaziky a podávame s rybou príloha:zemiaky, ryža podľa chuti alebo iba šalát.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!