Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
Recepty, RybySuroviny
- 1 pangasius
- 150 g másla
- 1 malá cibule
- 1 lahůdková cibule
- 1/2 lžičky kari
- 1 lžička kardamomu
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 2 cm sardelové pasty
- 4 stroužky česnek
- trochu oleje
- sůl
Postup Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
Postup přípravy receptu
-
Filety opláchneme a nařežeme na větší kostky.
Do misky si dáme máslo, hořčici, sardelovou pastu, cibuli nakrájenou na proužky, kari, kardamom, česnek a nakonec pořádně utřeme.
Alobal si nařežeme na 4 čtverce, potřeme je olejem, vyskládáme doprostřed čtverce pangase a na něj nakecáme utřenou hmotu, můžeme filety i lehce vmíchat do hmoty a tím jako obalit(filety jsou křehké).
Nahoře posypeme hustě lahůdkovou cibulkou, alobal řádně zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 200°C a pečeme tak 20 minut. Já na plech přidala rovnou uvařené, vychladlé a nakrájené brambory, které se krásně spolu s pangasiem opekly.