Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu

Recepty, Ryby

Suroviny

1 pangasius
150 g másla
1 malá cibule
1 lahůdková cibule
1/2 lžičky kari
1 lžička kardamomu
2 lžíce dijonské hořčice
2 cm sardelové pasty
4 stroužky česnek
trochu oleje
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Filety opláchneme a nařežeme na větší kostky.

  2. Do misky si dáme máslo, hořčici, sardelovou pastu, cibuli nakrájenou na proužky, kari, kardamom, česnek a nakonec pořádně utřeme.

  3. Alobal si nařežeme na 4 čtverce, potřeme je olejem, vyskládáme doprostřed čtverce pangase a na něj nakecáme utřenou hmotu, můžeme filety i lehce vmíchat do hmoty a tím jako obalit(filety jsou křehké).

  4. Nahoře posypeme hustě lahůdkovou cibulkou, alobal řádně zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 200°C a pečeme tak 20 minut. Já na plech přidala rovnou uvařené, vychladlé a nakrájené brambory, které se krásně spolu s pangasiem opekly.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!