Pangas na koření se smetanovou omáčkou

Recepty, Ryby

Suroviny

filety z Pangase
hladká mouka
muškátový květ
česnek
sůl
olivový olej
Na omáčku:
cibulka
smetana
muškátový květ
sůl
sojová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Filety opláchneme studenou vodou, posypeme muškátovým květem, trochu osolíme a povrch poprášíme hladkou moukou. Necháme asi půl hodiny odležet.

  2. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, poklademe filety a posypeme nakrájeným česnekem nahrubo. Smažíme až je na filetách křupavá kůrčička.

  3. Omáčka: Na trošku oleje osmahneme cibulku do zlatova, zalijeme smetanou, nasypeme asi lžičku muškátového květu, osolíme a přidáme dle chuti sojovou omáčku.

  4. Podáváme s bramborama nebo hranolkama. Dobrou chuť:-)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!