Pangas na koření se smetanovou omáčkou
Recepty, RybySuroviny
- filety z Pangase
- hladká mouka
- muškátový květ
- česnek
- sůl
- olivový olej
- Na omáčku:
- cibulka
- smetana
- muškátový květ
- sůl
- sojová omáčka
Postup Pangas na koření se smetanovou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Filety opláchneme studenou vodou, posypeme muškátovým květem, trochu osolíme a povrch poprášíme hladkou moukou. Necháme asi půl hodiny odležet.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej, poklademe filety a posypeme nakrájeným česnekem nahrubo. Smažíme až je na filetách křupavá kůrčička.
Omáčka: Na trošku oleje osmahneme cibulku do zlatova, zalijeme smetanou, nasypeme asi lžičku muškátového květu, osolíme a přidáme dle chuti sojovou omáčku.
Podáváme s bramborama nebo hranolkama. Dobrou chuť:-)