Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 1 porce basmati rýže
- zeleninový vývar
- 1 filet pangasia
- 2 hrsti jarní zeleninky mražené
- 1 PL olivového oleje
- sůl
- pepř
- tymián
- trocha strouhaného parmazánu
Postup Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem
Postup přípravy receptu
-
Rybu osolíme, opepříme, posypeme tymiánem- sušeným.
Osmahneme na teflonové pánvi s olivovým olejem, můžeme nahradit máslem, kdo nemá rád olivový olej.
Rybu vyndáme a na výpeku osmahneme zeleninku, podlejeme trochou vody a chvilinku podusíme pod pokličkou tak, aby zeleninka zůstala na skus křupavá.
Na talíř dáme rýži, na ni zeleninku se šťávou a na ni rybu. Posypeme strouhaným parmezánem.