Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

1 porce basmati rýže
zeleninový vývar
1 filet pangasia
2 hrsti jarní zeleninky mražené
1 PL olivového oleje
sůl
pepř
tymián
trocha strouhaného parmazánu

Postup přípravy receptu

  1. Rybu osolíme, opepříme, posypeme tymiánem- sušeným.

  2. Osmahneme na teflonové pánvi s olivovým olejem, můžeme nahradit máslem, kdo nemá rád olivový olej.

  3. Rybu vyndáme a na výpeku osmahneme zeleninku, podlejeme trochou vody a chvilinku podusíme pod pokličkou tak, aby zeleninka zůstala na skus křupavá.

  4. Na talíř dáme rýži, na ni zeleninku se šťávou a na ni rybu. Posypeme strouhaným parmezánem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!