Omeleta s chorizem a petrželkou

Recepty, Minutky

Suroviny

150 g salámu choriza (nakrájeného na kostky)
4 vejce rozšlehaná
2 lžíce nasekané petrželky
sůl
čerstvě mletý pepř na dochucení

Postup přípravy receptu

  1. Rozehřejte nepřilnavou pánev a opékejte na ní kousky choriza dokřupava.

  2. Vyjměte a nechte na papírové utěrce odsát přebytečný tuk.

  3. Rozšlehaná vejce osolte, opepřete a vmíchejte do nich polovinu petrželky.

  4. Vlijte na rozehřátou pánev a až povrch mírně zpevní, posypte chorizem. Ještě chvilku opékejte a pak opatrně přeložte.

  5. Sesuňte na talíř a posypte zbylou petrželkou.

  6. K téhle dobrotě zakusujte chleba.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!