Ohnivé čínské nudle

Recepty, Těstoviny

Suroviny

300 g kuřecích prsou
200 g mražené zeleniny
sušené čínské houby
2 cibule
3 chilli papričky
pepřová omáčka Wietnam
omáčka Pad Thai
česneková chilli omáčka
6-8 stroužku nakrájeného česneku
solamyl
sójová omáčka
olej
balíček čínských nudlí

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na malé tenké plátky, zakapeme sójovou omáčkou a posypeme solamylem.

  2. V pánvi wok si rozpálíme olej a orestujeme maso, přidáme cibuli a česnek, po chvilce mraženou zeleninu, předem uvařené čínské houby, chilli papričky, přidala jsem od každé omáčky dle chuti a nechala chvilku povařit.

  3. Mezitím jsem dala do osolené vody vařit čínské nudle 2-3 minuty a nechala asi 5-10 minut dojít. Scezené nudle jsem vložila do mísy, přelila hotovou směsí a promíchala.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!