Ohnivé čínské nudle
Recepty, TěstovinySuroviny
- 300 g kuřecích prsou
- 200 g mražené zeleniny
- sušené čínské houby
- 2 cibule
- 3 chilli papričky
- pepřová omáčka Wietnam
- omáčka Pad Thai
- česneková chilli omáčka
- 6-8 stroužku nakrájeného česneku
- solamyl
- sójová omáčka
- olej
- balíček čínských nudlí
Postup Ohnivé čínské nudle
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso nakrájíme na malé tenké plátky, zakapeme sójovou omáčkou a posypeme solamylem.
V pánvi wok si rozpálíme olej a orestujeme maso, přidáme cibuli a česnek, po chvilce mraženou zeleninu, předem uvařené čínské houby, chilli papričky, přidala jsem od každé omáčky dle chuti a nechala chvilku povařit.
Mezitím jsem dala do osolené vody vařit čínské nudle 2-3 minuty a nechala asi 5-10 minut dojít. Scezené nudle jsem vložila do mísy, přelila hotovou směsí a promíchala.