Nejlepší špenát

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

1 mražený špenát (VITASTAR - do 10 Kč)
3 stroužky česneku
1/2 cibule
1 hrnek mléka
sůl dle chuti
4 polévkové lžíce polohrubé mouky

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce dáme trochu oleje, přisypeme cibulku, česnek a necháme zpěnit. Zalijeme hrníčkem mléka a vložíme špenát (plyn na minimum a přiklopíme). Občas promícháme, dokud neroztaje.

  2. Přidáme 4 polévkové lžíce polohrubé mouky (pomalu přisypáváme za stálého míchání, aby nevznikly hrudky). Přidáme sůl dle chuti. Necháme špenát probublat. Že je jak má být poznáte podle toho, že se začne lepit na vařečku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!