Myslivecká směs s hříbky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Domácí uzený bůček
vepřová plec
kuřecí stehenní řízky
lžíce rajského protlaku
lžíce rybízu (a la brusinky)
rum
hříbky
cibule
česnek
tymián
rozmarýn
trocha sójové omáčky
tmavá jíška
jalovec
nové koření
masový bujón

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka, bůček na proužky a maso na kostky. Na oleji osmažíme cibuli s bůčkem, pak přidáme maso a bylinky, osolíme, přidáme celé koření a necháme pustit šťávu. Vmícháme rajský protlak, rybíz, bujón, trochu podlijeme a dusíme skoro doměkka.

  2. Postupně přiléváme vždy trochu vody. Přidáme nakrájené houby, česnek, ještě chvilku povaříme a dochutíme trochou sójové omáčky. Zahustíme podle potřeby.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!