Mořská treska pečená na cibuli, v jemné strouhance se sýrem
Recepty, RybySuroviny
- 800 g mořské tresky
- 1 velká cibule
- sůl
- pepř
- máslo na vymazání pekáčku
- strouhanka smíchaná s jemně strouhaným sýrem Formaggio
- 100 ml bílého vína
Postup Mořská treska pečená na cibuli, v jemné strouhance se sýrem
Postup přípravy receptu
-
Dno pekáčku vymažeme vrstvou másla a poskládáme kolečka cibule. Osolenou a opepřenou tresku položíme do pekáčku na pokrájenou cibuli.
Rybu slabě posypeme strouhankou, smíchanou s jemně strouhaným sýrem. Pokapeme bílým vínem a pečeme v rozehřáté troubě na 180 stupňů cca 20-25 minut. Podáváme s bramborem nebo lehkým bramborovým salátem s olivovým olejem, bylinkami a cibulkou.