Mořská treska pečená na cibuli, v jemné strouhance se sýrem

Recepty, Ryby

Suroviny

800 g mořské tresky
1 velká cibule
sůl
pepř
máslo na vymazání pekáčku
strouhanka smíchaná s jemně strouhaným sýrem Formaggio
100 ml bílého vína

Postup přípravy receptu

  1. Dno pekáčku vymažeme vrstvou másla a poskládáme kolečka cibule. Osolenou a opepřenou tresku položíme do pekáčku na pokrájenou cibuli.

  2. Rybu slabě posypeme strouhankou, smíchanou s jemně strouhaným sýrem. Pokapeme bílým vínem a pečeme v rozehřáté troubě na 180 stupňů cca 20-25 minut. Podáváme s bramborem nebo lehkým bramborovým salátem s olivovým olejem, bylinkami a cibulkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!