Maxův grilovaný Hermelín

Recepty, Grilování

Suroviny

4 Hermelíny
8 plátků slaniny
1 jarní cibulkah
1-2x rajčata
koření Grilovaný sýr
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Na čtyři porce si připravíme 4 kousky alobalu velkých tak, aby se do nich dal zabalit Hermelín.

  2. Na alobal položíme křížem vždy po dvou plátcích slaniny, na ně dáme sýr, posypeme kořením a zakapeme olivovým olejem.

  3. Jarní cibulku nakrájíme na drobno a dáme na Hermelín. Rajče nakrájíme na plátky a položíme na cibulku.

  4. Slaninu, která zůstala koukat z pod Hermelínů, přehneme nahoru a celý sýr tak zabalíme. Uděláme z alobalu uzlík a necháme aspoň 2 hodiny uležet v chladu. Nejlepší je po 2-3 dnech v lednici.

  5. Grilujeme, dokud Hermelín nezměkne.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!