Maso vařené ve vakuu

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

600 g kuřecích křídel
500 g kuřecích srdíček
2 pol. lžíce Sweet Spring Roll Sauce
oříšek másla
3 stroužky česneku
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme, opláchneme a osušíme. Dáme ho do mísy, přidáme omáčku, posolíme a promícháme.

  2. Takto připravenou směs dáme do vakuovacího sáčku, přidáme máslo a česnek a zavakuujeme. Sáček dáme na 24 hodin do lednice.

  3. Na druhý den dáme ohřát vodu na 70 až 75 °C a sáček do ní vložíme. Pomocí teploměru průběžně kontrolujeme teplotu, abychom ji udrželi v daném rozmezí.

  4. Ohříváme hodinu a třičtvrtě. Pak vyndáme, otevřeme sáček a servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!