Maso na mexický způsob

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

30 dkg masa
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce rajčatového protlaku
1 plechovku červených fazolí v chilli nálevu
1 plechovku kukuřice
1 paprikovou klobásu
1 malý pórek
3 stroužky česneku
kořenící směs Mexico
strouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Maso si pokrájíme na malé kousky, okořeníme kořenící směsí MEXIKO, promícháme a dáme na hoďku do ledničky proležet. Pórek si nakrájíme na slabá půlkolečka, stejně tak i klobásu.

  2. Na pánvi si rozehřejeme olej, na kterém zprudka opečeme maso. Přidáme pórek a na již mírném ohni necháme změknout. Poté přidáme plechovku fazolí i s nálevem, pokrájenou klobásu, kukuřici, prohřejeme, přidáme rajčatový protlak a prolisovaný česnek.

  3. Vše prohřejeme, aby se promísily chutě. Na talíři sypeme nastrouhaným sýrem. Příloha: Nejlépe chleba upečený ve vlastní pekárně.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!