Maso+brambory v alobalu

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Brambory pro 4 osoby
sůl
majoránka
4 plátky vepřového masa
4 plátky nivy
(alobal)

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupejte a nakrájejte na kolečka asi 5 mm silná. Dejte do mísy, osolte, přidejte majoránku a zamíchejte.

  2. Maso nakrájejte na plátky, naklepejte, osolte, opepřete.

  3. Z alobalu vytvořte mističky, do každé dejte porci brambor, plátek masa a poklaďte jej nivou. Každou mističku zabalte do alobalu a pečlivě upěchujte konce.

  4. Pečte při 180˚C asi 30 minut.

  5. Vepřové plátky vyjměte z alobalu a můžete servírovat na talíř. Můžete použít i kuřecí maso a libovolný sýr, který zrovna máte doma a máte rádi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!