Má variace na Chilli con carne

Recepty, Mleté maso

Suroviny

den předem namočené a potom uvařené fazolky - ideálně adzuki, nebo jim podobné
cibule
mleté maso - ideálně hovězí
plechovka kukuřice
plechovka drcených rajčat (nebo čerstvé)
sůl
pepř
směs koření na Chilli con carne

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažíme cibulku a pak přidáme maso. Vše restujeme tak dlouho, až se zdá, že je maso hotové. Přidáme rajčata, fazole i s trochou vody, ve které jsme fazole vařili a přisypeme přiměřené množství kukuřice.

  2. Vše necháme pár minut společně dusit a ke konci dochutíme kořením, solí a pepřem.

  3. Pokud je potřeba zahustit, volila bych kukuřičný škrob v troše vody. Mouku spíš ne.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!